GSM Valvontakamera PIR + 2GB microSD

Erittäin pienikokoinen

Valvo omaisuuttasi kätevästi GSM-yhteydellä toimivalla valvontakameralla, joka lähettää liikkeen huomatessaan kuvan nähtäväksi. Voit myös soittaa siihen ja kuunnella kohdetta.

Katso jälleenmyyjät tästä

Kommentit

Kun laite havaitsee liikettä ohjelmoitavan aikaikkunan sisällä se lähettää kuvan cootrack.com -palvelimelle. Samalla se tallentaa videotiedoston laitteen SD-kortille (2GG muistikortti pakkauksessa). Palvelimelle saa yhteyden tietokoneella tai datayhteyden omaavalla kännykällä. Antamalla laitteen koodin ja salasanan kuvia voidaan katsoa ja laitteen asetuksia voidaan muuttaa. Laitetta voidaan ohjata SMS-viestein ja esim. pyytää sitä ottamaan kuva kohteesta.

Tarvitset datayhteyden sisältävän prepaid-kortin (myös mikä tahansa muu liittymä käy).

LUE!: Peruskäyttö on suhteellisen helppoa, mutta MMS-toimintojen ohjelmointi ja asetusten tekeminen vaatii huomaavaisuutta ja yhteensopivuutta palveluntarjoajien järjestelmien kanssa joten LAITE MYYDÄÄN ILMAN MMS-toimintoja. Laitteen resoluutiona ilmoitetaan 320x240 kuvauksesta poiketen, koska emme ole saaneet suurempaa resoluutiota toimimaan. Päivitys korjannee asian.

Ominaisuudet

Resoluutio: 320x240 (640x480 varauksella) · Datayhteys: GSM 850/900/1800/1900MHz · Mikrofoni ja kaiutin · LED-merkkivalo: Hälytystilassa-Keltainen, GSM-yhteys-Vihreä, Virta-Punainen · PIR liikkeentunnistus · Virtalähde: sisäänrakennettu akku tai virtalähde · Akun kapasiteetti: 800 mAh · Valmiusaika: 8-10 tuntia

Kuvasensori: 0.3MP CMOS-kenno · Linssi: f: 3.2mm · Katselukulma: 110 astetta

Pimeänäkökyky: 8 IR LEDit, Näkyvyys jopa 5 metriä · F = 2,8 (IR Lens)

Muisti: 128Mb · Micro SD-kortti jopa 4 Gt (2 Gt mukana)

Micro SD-korttipaikka · Mini USB-portti · Suomenkielinen käyttöohje

Mitat: 80x40x25mm · Paino: 45g

Toimitussisältö

Kamera, akku, seinälaturi, USB-kaapeli, seinäkiinnitin, teline, käyttöohje (suomi/englanti)

Toimituskulu: 5 €