Info ja ehdot

.: Ohjeet, ajurit, tekniset artikkelit

.: Yhteystiedot ja viestilomake
.: Maksutavat
.: Toimitusehdot
.: Takuu- ja asiakaspalautukset
.: Rekisteriseloste


Maksutavat

Yritysluotto

14 vrk netto. Vain rekisteröityneille luottokelpoisille jälleenmyyjäyrityksille, joilla arvonlisäverorekisteröinti voimassa.

Nouto käteisellä

Tilatut tuotteet noudetaan ja maksetaan Delivet Oy:n toimipisteessä (ei myymälä) Viilaajankatu 5:ssä, Lahdessa. Käteinen/kortit. Pyydämme ystävällisesti soittamaan p. 010 3961801 ennen saapumista. Kulu 0 €.

OP-verkkomaksu

Mikäli käytössäsi on Osuuspankin verkkomaksupalvelu, voit maksaa tilauksesi tilauksen yhteydessä verkkopankissasi. Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä kirjattuna kirjeenä tai postipakettina. Toimituskulu 1-10 €.

Ennakkomaksu

Jos haluat maksaa tilaamasi tuotteet ennakkoon, voit maksaa tilauksesi mistä tahansa verkkopankista tai pankin konttorissa tilauksen yhteydessä saamasi laskun mukaan. Huomioi kuitenkin, että mikäli maksat jostain muusta pankista kuin Osuuspankista, suoritus näkyy tilillämme n. 1-3 vrk:n kuluttua ja lähetys tapahtuu vasta sitten. Tuotteet lähetetään joko kirjepostina tai Postin economy -kuljetuksella (Posti 16). Asiakas voi pyytää kotiinkuljetuksen eri hintaan. Toimituskulu 1-10 €.

Postiennakko

Postiennakolla maksaessasi tuotteet lähetetään antamaasi osoitteeseen pääsääntöisesti samana päivänä kuin tilaus on saapunut (ennen klo 16 saapuneet tilaukset). Posti lähettää lähetyksen saapumisesta tiedon ja tuote maksetaan noudettaessa postin konttoriin. Toimituskulu 4,50 - 13,50 €.